Site-ul Guvernului Romaniei


 

Investim în viitorul tău!
Proiect selectat în cadrul Programului Operațional Regional și cofinanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională


Proiect – “Creșterea și diversificarea capacității societății AD Production Impex SRL prin achiziția de mijloace de producție performante”
Proiectul “Creșterea și diversificarea capacității societății AD Production Impex SRL prin achiziția de mijloace de producție performante”contribuie la dezvoltarea AD PRODUCTION IMPEX SRL prin:
1.    Mărirea capacității de producție a printurilor INDOOR, OUTDOOR si SEMNALISTICA, pentru care societatea are o cerere crescută, si posibilități limitate de onorare a comenzilor din punct de vedere cantitativ cat si din punct de vedere a termenului de execuție.
2.    Consolidarea economică și financiară a întreprinderii. AD PRODUCTION IMPEX SRL își propune pe viitor să-și consolideze poziția între primii cinci mari actori de pe piața producției publicitare din România și să devină un furnizor important de produse și servicii publicitare pentru piața din Europa.
3.    Eficientizarea costurilor operaționale. Achiziția noilor echipamente cu tehnologii performante va contribui la reducerea costurilor operaționale prin:

-    reducerea consumului cu utilități (consum de energie);
-    reducerea cheltuielilor cu consumabilele (cerneluri);
-    reducerea consumului de resurse umane (om/oră) per produs;
-    reducerea cheltuielilor cu întreținerea si reparațiile in cazul tehnologiilor învechite;

4.    Dobândirea unei capacități de onorare a comenzilor ce necesită o execuție rapida si înalt tehnologizata;
5.    Creșterea profiturilor si a posibilității de reinvestire a acestora;
6.    Câștigarea unei cote de piața mai mari.
Despre

Comunicare

Galerie

Link-uri

Contact
"Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene și a Guvernului României".
Inforegio
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro